VÄLKOMMEN TILL BRODDWAYS SALONG I ESKILSTUNA!

Jag jobbar i en lugn och harmonisk miljö där din hund och katt kan känna sig trygg. Jag trimmar och klipper alla raser och blandraser till vardags.  Jag trimmar även vissa raser för utställning. Jag är specialiserad på dvärgschnauzer, schnauzer och riesenschnauzer. Jag finns i gamla staden i centrum med 15 min parkering utanför salongen. Klipper även katter i lejonklippning eller bara enstaka tovor.  Har även försäljning på alla pälsvårdsprodukter och verktyg som vi själva använder i salongen.

FÖR BOKNING: 072 - 702 70 01

Hos mig finns även Anna som är diplomerad hundfrisör och är utbildad hundinstruktör. Om ni vill boka tid hos henne når ni henne enklast på 073 - 444 36 37 

KLIPPNING

Först kammar jag igenom hunden och tar bort eventuella tovor, sedan grovklipper jag hunden innan jag badar och fönar pälsen rak. Sedan finklipper jag för det är då man får det bästa resultatet med en jämn och mer hållbar klippning.


Kloklippning ingår.

TRIMNING

Trimning bör genomföras på smutsig päls för att det ska vara lättare att trimma både för hunden och mig.

Först kammar jag igenom pälsen för att separera hårstråna, sedan använder jag bara fingrarna och trimmar bort det översta lagret päls.  Man bör hålla en trimpäls i s.k. rullning, d.v.s. att man trimmar den var 8–12:e vecka, då håller man pälsen tät och fin hela tiden och den håller sin funktion med att stöta bort smuts och väta.

Om man inte trimmar regelbundet så kommer inte pälsen hålla sin funktion och då har inte hunden något fint lager under utan har då endast underull, då kan hunden se lite naken ut när den är nytrimmad.

Badning rekommanderer jag att göra efter trimningen men vänta gärna någon dag innan och tänk då på att använda ett milt schampo.

Kloklippning ingår.

BADNING

Jag blöter igenom pälsen ordentligt, tvättar två gånger med ett djuprengörande schampo.

Sedan använder jag balsam om det är en pälstyp som kräver det, sedan är det dags för att torka/föna hunden torr.

När hunden är torr borstar jag igenom hunden och putsar till tassar, ev byxor och fanor.

Kloklippning ingår.KATTKLIPPNING

Jag klipper även trevliga snälla katter!
Både enstaka tovor och lejonklippningar.

VEM ÄR JAG?!

Jag heter Caroline Brodd Björklund och föder upp dvärgschnauzer och jobbar som hundfrisör på heltid som jag driver i eget regi. Jag har jobbat i över 10år som hundfrisör och gjorde min utbildning i USA. Sedan har jag gått kurser på olika raser i Sverige. Jag tävlar också i trimning och gjort det framgångsrikt med att bli 2a på SM 2019. 

 • Jag är utbildad och Diplomerad Hundfrisör sedan 2010.
 • Jag är medlem i SVHF, Sveriges Hundfrisörförening.
 • Innehar F-skattsedel.
 • Du kan betala med kort, swish eller kontant.
   
INFÖR DITT BESÖK
 • Hunden ska vara rastad
 • Försök lämna in en tovfri hund. Det underlättar både för din plånbok och för hunden.
 • Bada inte en tovig hund för tovorna blir bara större.
 • Bada inte en trim ras 3-4 veckor innan ert besök.
 • Behöver du avboka/omboka din tid gör det senast 24 timmar innan besöket.
 • Vid uteblivet besök debiteras fr.500: -
 • Försök håll tiderna för lämning och hämtning av din hund.
 • Om ohyra skulle upptäckas vid besöket tar jag ut en saneringsavgift på 500:-

Min önskan är att hundens stund på trimbordet ska bli så bra som möjligt. Därför trimmas och klipps alltid hundarna en i taget. Vi bokar tillräckligt lång tid för att undvika stress. Min förmåga att kommunicera, förstå hunden och mitt respektfulla bemötande till hunden gör att hunden får en harmonisk stund på trimbordet. Har du dessutom tränat hunden på att stå på ett bord och bli hanterad är förutsättningarna ännu bättre. Du bokar tid för pälsvård via telefon, sms eller mail. Avbokning i trimmet ska ske senast 24 timmar innan din bokade tid. Du lämnar hunden hos mig och hämtar vid avtalad tid. Försök hålla tiderna för lämning och hämtning. Under tiden kan du uträtta dina ärenden. Du kan betala med Kort, Swish eller kontant. 

Följ oss på Facebook

© Copyright Broddways Salong